Belediye hizmetlerine vandal saldırısı

Tarih: 11 Mayıs 2021 Salı 11:29

Mersin’in Silifke ilçesinde belediyenin vatandaşın kullanımı için yaptığı bir çok hizmet kendi bilmez kişi veya kişiler tarafından tahrip edildi

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, hizmetlerin yapılması kadar korunmasının da öneminin büyük olduğuna dikkat çekerek, bir çok hizmetin kendini bilmez kişi ya ra kişilerce tahrip edildiğini söyledi.
Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, hizmetlerin yapılması kadar korunmasının da önemine dikkat çekerek, halkın bu konuda daha duyarlı davranması gerektiğini vurguladı. Mahallelerde bulunan park içerisindeki oturma guruplarının ve diğer alanlarda yapılan belediye hizmetlerinin bilinçli olarak, kendini bilmez bazı kişiler tarafından kırılmasına veya zarar verilmesine bir anlam veremediğini belirten Silifke Belediye Başkanvekili Altunok, "Yapılan hizmetleri bizim belediye olarak korumamız mümkün değil, yaptığımız her hizmetin başına bir bekçi koyamayız. Hizmetlerin korunması konusunda değerli halkımızın duyarlılık göstermesini bekliyoruz. Şehrimize yapılan hizmetleri sizlerden topladığımız gelirlerle gerçekleştiriyoruz. Yapılan hizmetler siz Silifkeli hemşehrilerimiz içindir, halkımızdan isteğimiz, yapılan hizmetlere zarar verenleri tespit ettiğinizde belediyemize veya güvenlik güçlerine haber verin. Belediyemizin yaptığı hizmetleri hep birlikte koruyalım" dedi.


Etiket: Mersin, Silifke, Sadık Altunok,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA