Turnuvanın şampiyonu Toros kartalları oldu

Tarih: 16 Kasım 2021 Salı 13:18

Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ’10 Kasım Atatürk’ü Anma 10 Yaş Futbol Turnuvası’ sona erdi.

Büyükşehir Belediyesi  Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi’nin geleneksel hale getirdiği  '10 Kasım Atatürk’ü Anma 10 Yaş Futbol Turnuvası'nın son golleri atıldı. Oynanan final maçıyla turnuvanın şampiyonu Toros Kartalları oldu.

Turnuva finallerinin oynandığı Büyükşehir Belediyesi Macit Özcan Spor Kompleksi’nde düzenlenen törene; Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Gökbel, Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Ahmet Tarakçı, Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Serdal Gökayaz, antrenörler ile çok sayıda sporcu ve ailesi katıldı.

Şampiyonluğu elde eden Toros Kartalları’na madalya ve kupaları Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Gökbel tarafından verildi. Mersin Büyükşehir Belediyesi turnuvanın ikincisi olurken, madalya ve kupasını Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Ahmet Tarakçı’dan aldı. Üçüncü olan Galatasaray Spor Kulübü’ne ise kupa ve madalyasını Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Serdal Gökayaz verdi.


Etiket: mersin, haber, büyükşehir,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA