Büyükşehir, taziyeler için yemek hizmetine başladı

Tarih: 12 Ağustos 2022 Cuma 11:12

Büyükşehir Belediyesi, 4 merkez ilçe ve Tarsus’ta vatandaşların acılarına ortak olmak adınataziyelere yemekulaştırma hizmetine başladı.

Büyükşehir Belediyesi, 'Mahalle Mutfakları' ve '1 Ekmek 1 Çorba' gibi vatandaşların sofralarına ulaştırıp, gönüllerini ısıtan hizmetlere bir yenisini daha ekledi. Taziye sahibi vatandaşların acısına ortak olmak adına, yemek hizmeti hayata geçirildi. Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi bünyesinde yürütülen hizmet kapsamında,acılı ailelere talep doğrultusunda ilk gün yemeği olarak 50 porsiyonluk lahmacun paketleri hazırlanarak ulaştırılıyor.

'1 ÖĞÜNLÜK VE 50 KİŞİLİK OLMAK ÜZERE YEMEĞİMİZİ ULAŞTIRIYORUZ'

Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Sosyal Hizmetler Şube Müdürü Özlem Yaşar, “Bu yeni hizmetimizde taziye sahibi vatandaşlarımızın listesini, günlük olarakMezarlıklar Dairesi’nden alıyoruz. Ertesi sabah irtibat görevlimiz aileleri tek tek arıyor; Vahap Başkanımızın selamlarını ve taziye masajlarını iletiyor, hizmetimiz hakkında bilgi veriyor. İlk gün yemeği olarak düşünüp planladığımız hizmette, vatandaşımız eğer istekte bulunursa, kendilerine 1 öğünlük ve 50 kişilik olmak üzere yemeğimizi ulaştırıyoruz”dedi.

'HİZMETİMİZ ŞİMDİLİK 4 MERKEZ İLÇE VE TARSUS’TA BAŞLADI'

Büyükşehir Belediyesi olarak, Mersin’in her noktasında bütün vatandaşlara ulaşmaya, iyi günde ve kötü günde yanlarında olmaya çalıştıklarını söyleyen Yaşar,“Vefat sonrası, vefat edenlerin yakınları çok zor zamanlar geçiriyor. Aile üyeleri yıpranmış oluyor. Bu süreçte yemek hazırlama telaşına düşmesinler diye, ilk gün yemeğini Büyükşehir Belediyesi olarak biz üstlenmeye karar verdik. Hizmetimiz şimdilik Mersin’in 4 merkez ilçesi ve Tarsus’ta başladı. Zamanla yaygınlaştırmayı düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.


Etiket: mersin, haber, büyükşehir,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA