Vali Pehlivan, TCG Büyükada gemisini ziyaret etti

Tarih: 22 Kasım 2023 Çarşamba 11:58

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Doğu Akdeniz’de görev yapan ve görev programları kapsamında Mersin İlimize gelen TCG Büyükada Gemisi’ni ziyaret etti.

Vali Pehlivan'ın ziyaretinde programına, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Murat Fırat, Cumhuriyet Başsavcısı Tolgahan Öztoprak, Vali Yardımcısı Adem Yılmaz, Akdeniz Kaymakamı Zeyit Şener, İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan ve İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ercan Atasoy da iştirak etti.

Yerli ve milli teknoloji ürünü TCG Büyükada gemisi hakkında gemi kaptanı Deniz Yarbay Ahmet Erel’den bilgiler alan Vali Pehlivan, Şeref Defterini imzaladıktan sonra gemi içerisinde bulunan bölümlerde incelemelerde bulundu, yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı, gemi personeline görevlerinde başarı ve kolaylıklar diledi.

 


Etiket: mersin, haber, vali, Ali, Hamza, Pehlivan


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA