Yaş almış vatandaşlar büyükşehir’le emin ellerde

Tarih: 27 Kasım 2023 Pazartesi 12:57

Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Yenişehir, Toroslar ve Tarsus’ta faaliyet gösteren Emekli Evleri’yle yaş almış vatandaşlar ikinci baharlarının tadını çıkartıyor.

Büyükşehir Belediyesi, yaş almış vatandaşları hayatın her alanında aktif tutmaya devam ediyor. Sosyal etkinliklerden sağlık hizmetlerine, ulaşımdan barınma ve gıdaya kadar pek çok alanda yaş almış vatandaşlar için çalışan Büyükşehir, hizmetlere hız kesmeden devam ediyor.

Yalnız yaşayan, kentin her köşesinde sosyalleşmek isteyen yaş almış yurttaşlar, Büyükşehir’in Evde Sağlık Hizmetleri ve Emekli Evi Hizmetleri ile hem aktif yaş alıyor, hem de sağlık hizmetlerine rahatlıkla erişiyor.Yaş almış vatandaşlar; Yenişehir, Toroslar ve Tarsus’ta faaliyet gösteren Emekli Evleri sayesinde sosyal hayatta da yer buluyor.

Evde Sağlık Hizmetleri’nden yararlanan 65 yaş üstü vatandaşlara verilen destekler hakkında bilgi veren Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı Yaşlı Destek Birimi’nde görev yapan Gerontolog Cihan Tanrıverdi,“Yaş almış vatandaşlarımızın sağlık durumlarını kontrol ediyoruz. Aradığımız bir vatandaşa ulaşamadığımız durumlarda bir yakınını arıyor, yine ulaşamazsak adresinde kontrol ediyoruz” diye konuştu.


Etiket: mersin, haber, büyükşehir,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA