Silifke’de vatandaşlar ekmeği 4 TL’den alıyor

Tarih: 13 Aralık 2023 Çarşamba 11:58

Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, belediye olarak üretilen 15 bin ekmeği 4 TL’den vatandaşın tüketimine sunduklarını bildirdi.

İlçeye bağlı Sayağzı mahallesinde yapımı tamamlanan ekmek fabrikasına giden Başkan Altunok, burada yaptığı incelemelerin ardından ekmek üretimi yapan personele destek verdi. El değmeden üretilen ekmeğin maliyetinin de düşük olduğunu ve bunu da fiyatlara yansıttıklarını belirten Silifke Belediye Başkanı Altunok, “Halkımızın ekmek ihtiyacını karşılamak amacıyla kurduğumuz fabrikamızda günlük 15 bin ekmek üretiyoruz. Modern bir tesis bünyesinde hijyenik ortamlarda ürettiğimiz ekmekleri ilçemizin değişik noktalarında oluşturduğumuz ekmek büfeleri aracılığıyla tüketicilerin hizmetine sunuyoruz. Halkımızın daha ucuz ve hijyenik koşullarda üretilen ekmekleri yemesi için gayret ediyoruz. Ürettiğimiz 15 bin ekmeği tanesini 4 TL’den halkımızın tüketimine sunuyoruz. Halkımızın ve şehrimizin acil ihtiyaç duyduğu modern ve sağlıklı projeleri hayata geçirmeye devam edeceğiz” dedi.

Başkan Altunok, daha sonra büfelerden satışı yapılan ucuz ekmeği vatandaşlara kendi eliyle ulaştırdı.


Etiket: mersin, haber, silifke, sadık, altınok


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA