Patili dostlara hızlı ve güvenli tedavi imkanı

Tarih: 1 Ocak 2024 Pazartesi 14:34

Büyükşehir Belediyesi bünyesinde yer alan ve Bozyazı, Anamur, Aydıncık ilçelerine hizmet veren Bozyazı Geçici Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi patili dostlara güvenli ve özgür bir barınma alanı sunuyor.

Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi bünyesinde hizmet veren Bozyazı Geçici Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi, bölgede yaşayan patili dostların refahı ve sağlığı için çalışıyor. Sahipsiz can dostların tedavisi ve rehabilitasyonu için önem arz eden Bakımevi, yüzlerce sokak hayvanına ev sahipliği de yapıyor. 3 ilçenin de yaralı, hasta ve evsiz patili dostları Büyükşehir’e emanet.

Bozyazı, Anamur ve Aydıncık olmak üzere 3 ilçeye hizmet veren Bakımevi, orman konumu ve etrafını saran ağaçlarla patili dostların doğal bir ortamda yaşamasını sağlıyor. Özellikle köpeklerin yer aldığı alan onların rahatça dolaşabilmesi ve birbirleri ile oynayabilmesi için geniş bir alan sunuyor. Bakımevi’nde yer alan röntgen, ultrason, kan sayım cihazı, hızlı test kitleri, mikroskop, kuvöz gibi son teknolojik ekipmanlar da patili dostların hastalıklarının teşhisi ve hızlı bir şekilde tedavisi için kullanılıyor. Alo 185 ve Teksin Mersin uygulaması üzerinden de yoğun bir şekilde talep ve ihbar alan Bakımevi, 3 ilçeye de sorunsuz ve hızlı bir şekilde hizmet veriyor. Bakımevi ayrıca soğuk kış günlerinde sokak hayvanları için belirli aralıklarla besleme de yapıyor.


Etiket: mersin, haber, büyükşehir, vahap, seçer


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA