İlçe ilçe gezen mobil kuaföre vatandaşlardan tam not

Tarih: 8 Ocak 2024 Pazartesi 11:14

Büyükşehir Belediyesi’nin özellikle kırsal ve dezavantajlı bölgelerde vatandaşların berber ve kuaför ihtiyacını karşılamak için hayata geçirdiği ‘Mobil Kuaför’ aracının sayısı 2’ye yükseldi.

‘Yar Saçların Lüle Lüle’ sloganıyla kuaför ve berber imkânı kısıtlı olan, özellikle kırsal ve dezavantajlı mahallelere giden ‘Mobil Kuaför’ aracının sayısı 2’ye yükseldi.Mobil Kuaför araçları verdikleri hizmetle vatandaşlardan tam not almaya devam ediyor. Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde ilçe ilçe gezerek, her hafta farklı bir lokasyonda berber ve kuaför hizmeti veren araçta erkekler için saç, sakal tıraşı yapılırken, kadınlar için de saç kesimi, saç boyası ve kişisel bakım gibi kuaförlük hizmetleri sunuluyor. Bir kuaför salonunda bulunması gereken tüm teknik malzemelerin bulunduğu mobil araçlarda ekipmanlar, her kullanım sonrası dezenfekte edilip yeniden kullanıma hazır hale getiriliyor. 

Bu kapsamda 7’den 70’e herkesin faydalandığı mobil kuaför araçlarının yeni durağı, Tarsus ilçesine bağlı Taşkuyu Mahallesi ile Toroslar İlçesi’ne bağlı Dalakdere Mahallesi oldu. Mahallelerinde kuaför hizmeti sınırlı olan ve mobil araç sayesinde berber ve kuaför ihtiyacını gideren vatandaşlar ise, hizmetin hem ayaklarına gelmesinden hem de ücretsiz olmasından oldukça memnun kaldılar.


Etiket: mersin, haber, büyükşehir,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA