Gülnar çocuk atölyesi aileleri mutlu etmeyi sürdürüyor

Tarih: 26 Ocak 2024 Cuma 10:31

Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz aylarda Gülnar’da hizmete açtığı Çocuk Atölyesi’nde hem çocuklara yönelik nitelikli eğitim vermeye, hem de aileleri bilinçlendirmeye yönelik uygulamalara devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz aylarda Gülnar’da hizmete açtığı Çocuk Atölyesi’nde hem çocuklara yönelik nitelikli eğitim vermeye, hem de aileleri bilinçlendirmeye yönelik uygulamalara devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından, Gülnar’da yaklaşık 1 ay önce hizmet vermeye başlayan Gülnar Çocuk Atölyesi’ndeki çocukların ailelerine yönelik,‘Ebeveyn Yolculuğu’ başlıklı seminer gerçekleştirildi. Çocuk Gelişim Merkezleri Eğitim Koordinatörü Özlem Tanışık; çocukların gelişimi, çocuklara nasıl yaklaşılması gerektiği, ebeveynlikte yapılması ve yapılmaması gereken davranışları ailelere aktardı. Seminerin kendileri için oldukça bilgilendirici ve eğitici olduğunu belirten aileler ise, ilçelerine bir atölye açılmasından dolayı yaşadıkları memnuniyeti dile getirdiler.

Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Çocuk Gelişim Merkezleri Eğitim Koordinatörü Özlem Tanışık, Gülnar Çocuk Atölyesi’nde gerçekleştirdikleri sunumun içeriğinden söz ederek, “Gülnar Çocuk Atölyemiz, hizmete başlayalı yaklaşık 1 ay oldu. 1 aydır çocuklarımız ve ebeveynleri atölyemizden faydalanmaktalar. Bu süreç içerisinde ebeveynlerimizin de yolculuğunu desteklemek için, bugün ‘Ebeveyn Yolculuğu’adı altında bir seminer düzenledik. Ebeveynlerimizin de tam ve istekli katılımıyla sunumumuzu gerçekleştirdik” dedi. Ebeveynlerin geri dönüşlerinin oldukça olumlu olduğundan da söz eden Tanışık, “Ebeveynlerimizin katılımları gayet aktifti. Süreci değerlendirdiğimizde onlardan da olumlu geri dönüş aldık” diye konuştu.

 


Etiket: mersin, haber, büyükşehir,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA