‘Hello Mersin’ kulübü ile çocuklar, İngilizce öğreniyor

Tarih: 30 Ocak 2024 Salı 11:26

Mersin’de faaliyet gösteren ‘Hello Mersin’ dil kulübünde, çocukların yarıyıl tatilinde hem kaliteli zaman geçirmesi hem de İngilizcelerini geliştirmeleri için 2 haftalık eğitim programı düzenledi.

Büyükşehir Belediyesi, 22 Ocak’ta başlayan ve 5 Şubat’ta bitecek olan sömestr tatili boyunca çocukların hem keyifli hem de kaliteli zaman geçirebilmesi adına, ortaokul öğrencilerine özel ‘Hello Mersin’ dil kulübünde çocukların İngilizce seviyesine uygun 2 haftalık bir eğitim programı düzenledi.

Çocukların gittikleri okuldaki İngilizce dersi ile uyumlu eğitim programında; dil oyunları, dil aktiviteleri ve soru cevap gibi etkinliklerle çocukların hem yabancı dilini geliştirmesi hem de eğlenirken öğrenmesi amaçlanıyor. Konuşma kulübü sayesinde yeni arkadaş edinen çocuklar, bu sayede hem sosyalleşmenin hem de dil seviyelerini geliştirmenin tadını çıkartıyor.

Haftanın 5 günü olan ve 6 gruptan oluşan program; Salı ve Çarşamba 09.00-10.30, Çarşamba 14.00- 15.30, Perşembe 09.00- 10.30, 14.00- 15.30, Cuma günü ise 09.0- 10.30 saatleri arasında ücretsiz bir şekilde veriliyor.

 ‘Hello Mersin’ proje sorumlusu Başak Çelik, 2 haftalık eğitim programının dil oyunları, dil aktiviteleri, soru cevap ve grup çalışmaları gibi etkinliklerden oluştuğunu dile getirerek bu sayede İngilizcelerini geliştirme fırsatı sunduklarını aktardı.


Etiket: mersin, haber, büyükşehir,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA