Lise öğrencileri çevre kirliliğini deneyimleyerek öğreniyor

Tarih: 19 Şubat 2024 Pazartesi 10:02

‘Environmental Pollution and Solution’ projesi kapsamında, Almanya’dan gelen ThinkCamp eG. Derneği öğrencileri ‘Mercan 100. Yıl İklim ve Çevre Bilim Merkezi’ni ziyaret etti.

Biyosfer Doğa Araştırmaları Derneği öncülüğünde; Mersin Büyükşehir Belediyesi, Mersin Üniversitesi ile Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü ortaklığında hayata geçirilen ‘Environmental Pollution and Solution’ projesi kapsamında Almanya’dan gelen ThinkCamp eG. Derneği öğrencileri,‘Mercan 100. Yıl İklim ve Çevre Bilim Merkezi’ni ziyaret etti.

Alman öğrenciler program kapsamında deniz ve su kirliliğine ilişkin yapılan çalışmalara ilişkin sorunları yerinde inceleme şansı yakalarken, projede yer alan Türkiye grubu da Almanya’daki çevre ve su kirliliğine odaklanmak için ziyaretlerde bulunacak.

Biyosfer Doğa Araştırma Derneği öncülüğünde yapılan proje kapsamında, öğrencilerin çevre ve deniz kirliliği hakkında yerinde inceleme ve bilgilenme şansı yakaladıklarını kaydeden İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Daire Başkanlığı’na bağlı İklim Değişikliği ve Yenilenebilir Enerji Şube Müdürü Dr. Zafer Kuşatan, 5 gün sürecek projeye yerel kurumların da destek verdiğini belirtti.


Etiket: mersin, haber, büyükşehir,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA