MSK’dan üst üste 8. galibiyet

Tarih: 19 Şubat 2024 Pazartesi 10:08

Büyükşehir Belediyesi Erkek Basketbol Takımı, İstanbul deplasmanında karşılaştığı Esenler Erokspor’u69-103mağlup etti.

Büyükşehir Belediyesi Erkek Basketbol Takımı (MSK), Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadelesine emin adımlarla devam ediyor. Ligde son karşılaşmasını Esenler Erokspor ile gerçekleştiren MSK, rakibini 69-103 yendi.

İstanbul’da Başakşehir Spor Kompleksi’nde gerçekleşen karşılaşmada tüm periyotlarda rakibine üstünlük sağlayan Carettalar, Mersin’e yine bir galibiyet sevinci yaşattı.Rakibine, ilk çeyrekte 17-30’luk skorla üstünlük sağlayan MSK, ilk yarıyı ise 34-58’lik skorla önde tamamladı.Karşılaşmanın 3. çeyreği 51-83’lük skor ile yine MSK’nın üstünlüğüyle tamamlanırken, son periyotta da oyun disiplinini elden bırakmayan temsilcimiz rakibini 34 sayılık farkla 69-103 mağlup etti. Ekip bu skorla üst üste 8. galibiyetini almış oldu.


Etiket: mersin, haber, büyükşehir,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA