Tarsus Üniversitesi personeline maaş promosyonu

Tarih: 1 Mart 2024 Cuma 12:45

Tarsus Üniversitesi’nin değerli çalışanları için gerçekleştirilen banka maaş promosyon ihalesi büyük bir kazanımla sonuçlandı.

Düzenlenen ihale sonucunda, Tarsus Üniversitesi'nin 528 çalışanı için toplam 12 milyon 280 bin 50 TL'lik promosyon anlaşması sağlandı. Bu anlaşma, akademik, idari ve 4/D (sürekli işçi) personelinin her birine iki yıllık dönem için tek seferde 23.525,00 TL promosyon ödemesi alacağı anlamına geliyor.

Eğitim-Bir-Sen Mersin Üniversiteler Şubesi'nin yetkili sendika olarak katılımıyla gerçekleştirilen ihalede alınan bu memnuniyet verici sonuç, sendikanın başarılı müzakereleri sonucunda elde edildi. Sendika Başkanı Dr.Öğr.Üyesi Ömer Özbilen, bu sevindirici haberin üyelerine mesaj ile duyurulduğunu belirtti.
Tarsus Üniversitesi ve Eğitim-Bir-Sen Mersin Üniversiteler Şubesi, elde edilen bu başarıyı Tarsus Üniversitesi personeline armağan ederken, üniversitenin akademik ve idari kadrosunun refah düzeyinin artırılmasına yönelik bu katkının tüm personel için hayırlı ve uğurlu olmasını diliyor.


Etiket: mersin, haber, tarsus, belediyesi


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA