Cezaevi firarisi yakalandı

Tarih: 4 Mart 2024 Pazartesi 10:24

Mersin’de 17 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve açık cezaevi firarisi olarak aranan kişi, yakalanmamak için çobanlık yaparken yakalandı.

İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT) uzun zamandır aranan ve kesinleşmiş hapis cezası bulunan firarilerin yakalanmasına yönelik çalışma başlattı. Çalışma kapsamında hırsızlık suçundan 17 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan aynı zamanda açık cezaevi firarisi olarak aranan S.G.'nin Tarsus ilçesinde olduğunu tespit etti. Şüphelinin yakalanmamak için kırsal bir bölgede çobanlık yaptığı ve çadırda kaldığının tespiti üzerine harekete geçen JASAT timleri icra ettikleri operasyon ile hükümlüyü yakalayarak gözaltına aldı. Jandarmadaki işlemleri tamamlanan S.G., cezaevine teslim edildi.

Ayrıca Jandarma ekipleri il genelinde son bir hafta içerisinde, uyuşturucu ticaretinden 17 ve yağma suçundan 15 yıl hapis cezası bulunan 2 şahsın da aralarında olduğu toplam 672 aranan firariyi yakaladı.

Yakalanan firarilerden 27’si çıkartıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. 


Etiket: mersin, haber, jandarma,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA