Jandarmadan göçmen kaçakçılarına operasyon: 3 gözaltı

Tarih: 19 Mart 2024 Salı 11:36

İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince düzenlenen operasyonda göçmen kaçakçısı 3 organizatör yakalandı.

 İl Jandarma Komutanlığı ekipleri; kaçak göçmenleri yurda sokan, geçici süreyle barındıran ve yine kaçak yollarla yurt dışına çıkmalarını sağlayan organizatörlerin yakalanması amacıyla başlattığı çalışmalar sonucunda örgütlü olarak göçmen kaçakçılığı suçunu işleyen 3 şüpheliyi tespit etti.

Suç şebekesini çökertmek için geniş çaplı araştırma ve takip başlatan Jandarma elde edilen deliller sonucunda şüphelileri yakalamak amacıyla Tarsus Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Mersin merkezli Osmaniye ve Adana illerinde eş zamanlı icra edilen operasyonlarda 3 şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı.

Operasyon düzenlenen adreslerde yapılan aramada 2 adet cep telefonu, 2 adet sim kart ve suçtan elde edilen 38.700 TL para ele geçirildi.

Yakalanan şüpheli şahıslar işlemleri tamamlanmak üzere Jandarma Komutanlığına götürüldü.


Etiket: mersin, haber, jandarma,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA