Başkan Gültak: İşçi kıyımı yapan belediye başkanlarından olmadım

Tarih: 21 Mart 2024 Perşembe 10:16

Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak, Yerel seçimlerden ysonra birçok belediyede işçi kıyımı yapıldığına işaret ederek, "İşini yapıyor ve güler yüzlü. O zaman ben niye insanların ekmeğiyle oynayayım?” dedi.

Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak, Adanalıoğlu Mahallesi’nde, açık havada gerçekleşen toplantıda vatandaşlara seslendi. AK Parti ilçe yöneticilerinin de eşlik ettiği buluşmaya, meclis üyesi adayları, muhtarlar ve her yaştan vatandaş katıldı. Saygı Duruşu ve hep bir ağızdan okunan İstiklal Marşı’nın ardından vatandaşlara hitap eden Başkan Gültak, her yerel seçimden sonra belediyelerde işçi kıyımı yapıldığına işaret ederek, “Akdeniz Belediyesi’nde; işçilerimin, personelimin çoğunun siyasi görüşü CHP veya HDP’den yana...

Fakat AK Partili bir belediye başkanı seçilince herkes düşünmeye, ‘Eyvah!’ demeye başladı. Beklemeye başladılar, ‘Acaba ne zaman işçi çıkarmaları başlayacak?’ diye. Fakat 1 ay, 2 ay, 3 ay geçti, bir şey yok! Altı ay geçti ama kimse işten çıkarılmadı. Peki, neden bunu yaptık? Çünkü insanların siyasi görüşü, dini, dili, mezhebi beni ilgilendirmiyor. İşini yapıyor mu, evet yapıyor! Güler yüzlü mü, evet güler yüzlü! Siyaset yapmıyor. O zaman ben niye o insanın işiyle, ekmeğiyle oynayayım?” ifadelerini kullandı.  


Etiket: mersin, haber, akdeniz, belediye, mustafa, gültak


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA