Azerbaycan’da Canan Nezirova ile Nisan filmine havalı gala

Tarih: 22 Mart 2024 Cuma 11:37

Yalçın Çoban ve Metin Yücel’in yapımcılığını üstlendiği, yönetmen koltuğunda başarılı isim İbrahim Bülbül’ün oturduğu ’Nisan’ isimli sinema filmi Azerbaycan’da yaptığı gala ile büyük sükse yaptı.

Erhan Ufak,Canan Nezirova, ReşhatKesemenli, Murad Abdullayev, gibi Azerbaycan sineması tarafından çokça tanınan isimlerde projede yer alırken gala gecesinde tüm ekip bir arada oldu. 600 kişinin katılımıyla FlameTowers’da, Alev Kulelerinde gerçekleşen gala gecesinde başrol oyuncusu Canan Nezirova’ya yoğun ilgi vardı. Ailesi ile gala gecesine katılan ünlü oyuncu Canan Nezirova gecede filmi ailesi ile ilk kez izleyeceği ve çok heyecanlı olduğunu dile getirdi. Gösterim sonunda seyircinin ayakta alkışladığı “Nisan” sinema filmi ekibi haklı gurur yaşarken, başrol oyuncusu Canan Nezirova tebrikleri kabul etti ve sevenlerine filmin imzalı posterini verdi.


Etiket: mersin, haber,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA