Abdullah Özyiğit’ten duyarlı çağrı

Tarih: 4 Nisan 2024 Perşembe 14:49

Yeniden Yenişehir Belediye Başkanı seçilen Abdullah Özyiğit, kendisine tebrik çiçeği göndermek isteyen vatandaşlara çiçek yerine Mersinli SMA hastalarına bağış yapmaları çağırısında bulundu.

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit ve diğer belediye başkanları Mersin’deki SMA hastası bebekler için çağrı yaptı.

Başkanların imzası ile yayımlanan çağrıda tebrik çiçeği yerine Mersinli SMA hastası bebeklere bağış yapılması çağırısında bulunuldu. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“Mersin’de ve 7 ilçemizde sizlerin desteğiyle, kutlanmaya değer büyük seçim zaferleri kazandık. Kutlama amacıyla çiçek gönderen sevgili yurttaşlarımızdan, belediye başkanlarınız olarak önemli bir ricamız var. Çiçek göndermek yerine Mersinli SMA’lı çocuklarımıza bağış yapmanız, bizleri çok daha mutlu edecektir."


Etiket: mersin, haber, yenişehir, abdullah, özyiğit


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA