Tour Of Mersin Uluslararası Bisiklet Turu tüm heyecanıyla sona erdi

Tarih: 8 Nisan 2024 Pazartesi 10:32

Bu yıl 6’ncısı düzenen Tour of Mersin Uluslararası Bisiklet Turu tüm heyecanıyla sona erdi.

Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl 6.’sını düzenlediği Tour of Mersin Uluslararası Bisiklet Turu, son etabı olan 4. Etapla birlikte tüm heyecanıyla sona erdi. Bisikletliler, 4 gün boyunca birbirinden heyecanlı anlara sahne olan yarışmada Mersin'i pedallamanın keyfini sürdü. Anamur’dan başlayan bisiklet turu sayesinde bisikletliler Mersin’in tüm ilçelerinden geçerek tarihi ve doğal güzelliklere tanıklık etti.

Cumhuriyet Meydanı'nda başlayan 4. Etap, İsmet İnönü Bulvarı, Adnan Menderes Bulvarı, Mersin İdman Yurdu Meydanı ve Babil Kavşağı arasında devam ederekÖzgecan Aslan Barış Meydanı'nda finish yaptı. Anemurium Antik Kenti'nde başlayan ve 4 gün boyunca Mersin'in 13 ilçesini pedallayan bisikletler son günde Özgecan Aslan Barış Meydanı'nda yarışı tamamladı.

Başkan Seçer, Özgecan Aslan Barış Meydanı'nda düzenlenen Ödül Töreni'ne sahil boyunca, üzerinde MSK yazılı tişörtle bisiklet sürerek geldi ve ardından ödülleri takdim etti.Düzenlenen Ödül Töreni'ne Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Milletvekili Gülcan Kış, Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer, Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız, Akdeniz Belediye Başkanı Hoşyar Sarıyıldız ve Eş Başkan Nuriye Arslan, CHP Yenişehir İlçe Başkanı Toprak Çalışkan, sporcular ve Mersin halkı katılım sağladı.

4 gün süren organizasyonda genel sıralamada Polonya’dan Marcin Budzinski birinci, Almanya’dan Oliver Mattheis ikinci, Eritre’den Dawit Yemane ise üçüncü oldu.

Son gün gerçekleşen 4. etapta; Sergei Rostovtsev birinci, Polonya’dan Norbert Banaszek ikinci olurken, Türkiye’den katılan Batuhan Özgür ise üçüncü oldu.

SARI MAYO BUDZNSKİ’NİN OLDU

Sarı Mayo Polonya’dan katılan Marcin Budzinski’nin olurken, Turkuaz Mayo Eritre’den Dawit Yemane’nin oldu. Yarışmada Kırmızı Mayo Yoel Habteab’e Beyaz Mayo ise Ruslan Aliyev’e verildi.Mayolar ve takım klasman ödülleri de protokol üyeleri tarafından takdim edildi.


Etiket: mersin, haber, büyükşehir,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA