Başkan Seçer’den ilçe belediye başkanlarına ziyaret

Tarih: 17 Nisan 2024 Çarşamba 10:02

Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından, belediye başkanlıklarını kazanan ilçe belediye başkanlarını ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Başkan Seçer, Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız, Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer, Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit ile Akdeniz Belediye Başkanı Hoşyar Sarıyıldız ve Eş Başkan Nuriye Arslan’ı makamlarında ziyaret etti.

İLK ZİYARET BAŞKAN BOLTAÇ’A

İlk olarak Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç’ı ziyaret eden Başkan Seçer, Tarsus Belediyesi girişinde karşılama mangası ve Belediye Bandosu  ile coşku içerisinde karşılandı. Ziyarette Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tarsus İlçe Başkanı Selahattin Şahin ile Meclis üyeleri de yer aldı. Seçer, Boltaç’a yeni görevinde başarılar dileyerek, 5 yıl Meclis üyeliği görevi yapan Boltaç’ın görevine hızla uyum sağlayacağını kaydetti. Seçer, “Her zaman söylediğim gibi yanınızda Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Başkanı var. Size her zaman yol gösterici ve destekçi olarak katkılarımızı sunacağız” dedi.

SEÇER’DEN BAŞKAN YILDIZ’A ZİYARET

Başkan Seçer, Boltaç’ı ziyaretinin ardından, Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız’ı makamında ziyaret etti. Başkan Seçer girişte Zabıta ekipleri tarafından karşılandı. Ziyarette CHP Toroslar Belediye Başkanı Cumali Akbaş ve Meclis üyeleri yer aldı.

SEÇER, BAŞKAN TUNCER İLE BİR ARAYA GELDİ

Başkan Seçer daha sonrasında Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer’i makamında ziyaret etti. Ziyarette, CHP Mezitli İlçe Başkanı Ulaş Yılmaz ile Meclis üyeleri yer aldı. Tuncer’i ziyaretinde kendisi nezdinde tüm Meclis üyeleri ve çalışma arkadaşlarına ‘Hayırlı olsun’ temennisinde bulunan Seçer, Büyükşehir ve Mezitli Belediyesi’nin birlikte hareket ederek Mezitli halkının daha güzel bir ilçede yaşaması için çalışacaklarını söyledi. Uyumun olduğu yerde enerji ve sinerjinin olduğuna dikkat çeken Seçer, “Uyumun olduğu yerde daha güzel hizmetler oluyor. Bu açıdan da çok güzel projelerin altına imza atacağız. Mezitlimize güzel hizmetlerimiz olacak” dedi.

SEÇER’DEN BAŞKAN ÖZYİĞİT’E ZİYARET

Başkan Tuncer’i ziyaretinden sonra da Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit’i ziyaret eden Seçer, Başkan Özyiğit’in ikinci döneminin hayırlı olmasını diledi. Yenişehir’in gelişen birilçe olduğunu belirten Seçer, “Belediye olarak bizim de bu bölge ile ilgili hem konumundan hem de gelişme zorunluluğundan dolayı önemli yatırımlarımız oldu. Parasal anlamda yüksek hem de sonuç itibariyle de çok dokunduğumuz mesele oldu” dedi. İlçeye yönelik hizmet ve yatırımların hız kesmeden devam edeceğini aktaran Seçer, “Bunun yanında sosyal, kültürel projeler ve farklı alanlardaki yatırımlar için her türlü iş birliğine ve desteğe hazırız, bundan yana endişeniz olmasın” diye konuştu.

SEÇER, BAŞKAN SARIYILDIZ VE EŞ BAŞKAN ARSLAN’I ZİYARET ETTİ

Başkan Seçer, Başkan Özyiğit’i ziyaretinin ardından ise Akdeniz Belediye Başkanı Hoşyar Sarıyıldız ile Eş Başkan Nuriye Arslan’ı makamlarında ziyaret etti. Başkan Seçer girişte Zabıta ekipleri tarafından karşılandı. Ziyarette, CHP Akdeniz İlçe Başkanı Semih Palamut ile Meclis üyeleri de yer aldı. Akdeniz Belediyesi’ne gerçekleştirdiği ziyarette hayırlı olsun dileklerini ileten Seçer, 5 yıl boyunca iş birliği içerisinde Akdeniz’e güzel hizmetler yapacaklarını kaydetti. Mersin’in ve Mersin özelinde de Akdeniz’in ekonomisi, demografisi ve kültürel yapısıyla Türkiye’nin özeti konumunda olduğunu vurgulayan Seçer, “Mersin’in bu özelliklerini biliyordum. Bu çeşitliliği biliyordum ama bazı belediye uygulamalarının da ideolojik olduğunun da farkındaydım. Her şeyden önce bu kente adaletli hizmeti yapmamız gerektiği anlayışıyla göreve başladık. 5 yıl boyunca da bu anlayışı uyguladık. Daha da sevindirici olanı da halkın gönlünde, aklında; ‘Bu belediye adaletli belediye, bu belediye hizmetlerini ayrım yapmadan götüren bir belediye’ anlayışı yer edindi.” dedi.


Etiket: mersin, haber, büyükşehir,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA