Jandarmadan uyuşturucu madde operasyonu

Tarih: 18 Nisan 2024 Perşembe 14:56

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik düzenlediği operasyonda 4 şüpheliyi yakaladı.

Jandarma ekipleri, Anamur ve Silifke ilçelerinde yaptığı araştırmalar sonucunda 4 şahsın uyuşturucu madde imal ve ticareti yaptığını tespit etti. Tespit edilen şüphelileri takibe alan Jandarma düzenlediği operasyon ile şüpheli şahısları yakalayarak gözaltına aldı.

Gözaltına alınan şüphelilerin ikameti ile araçlarında arama yapan Jandarma 760 gram kubar esrar, 150 gram eroin, 57 adet uyuşturucu hap, 1 adet hassas terazi, 3 adet cep telefonu, 1 adet bıçak, 1 adet tabanca ile 18.350 TL nakit paraya el koydu.

Jandarmadaki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilen 2 şüpheli şahıs tutuklanarak cezaevine gönderilirken, 2 şüpheli şahıs adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.


Etiket: mersin, haber, jandarma, uyuşturucu


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA