Mersin’de 23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali

Tarih: 19 Nisan 2024 Cuma 10:43

Tarihinde ilk kez çocukları Uluslararası Çocuk Festivali’nde buluşturacak olan Büyükşehir Belediyesi, 20 Nisan’da başlayacak ve 23 Nisan’da sona erecek olan spor, kültür, sanat ve eğlence dolu bir dizi etkinliğe imza atacak.

Çocukları önceleyen projelerle adından sık sık söz ettiren Mersin Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Mersin’in birçok noktasında çocukları Uluslararası Çocuk Festivali’nde buluşturacak. 20 Nisan’da bir dizi etkinliği başlatacak olan Büyükşehir, 4 gün boyunca binlerce çocuğu spora, kültüre, sanata ve eğlenceye doyuracak.

Tarsus, Silifke, Anamur’un yanı sıra kent merkezinde bulunan Özgecan Aslan Barış Meydanı’nda binlerce çocuğun buluşacağı etkinliklere 21 Nisan’da alışveriş merkezlerinde yapılacak lansman ile start verilecek. Konserler, dans gösterileri, çocuk atölyeleri, sahne etkinliklerinin yanı sıra çocuk koşusu ve Tarsus’ta çocuk bisiklet şenliği de düzenlenecek olan Uluslararası Çocuk Festivali 23 Nisan gününe kadar coşkuyla sürecek.

“ÇOCUKLARA YARAŞIR BİR FESTİVAL”

Mersin’de ilk kez düzenlenecek olan festivali anlatan Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Koordinatörü, Opera Sanatçısı Bengi İspir Özdülger, “Gerçekten çok mutluyuz ve çok heyecanlıyız. Çok arzu ettiğimiz bir festival bu. Çünkü kentimizde çocuklara yaraşır böyle güzel bir festivali, böyle anlamlı bir günde gerçekleştirmeyi hedeflemiştik. Atatürk'ün emaneti olan geleceğimiz çocuklarımıza verilmiş bu hediyeyi bizim büyük bir coşkuyla kutlamamızın ne kadar anlamlı olduğu ve bize de ne kadar yaraştığını düşünerek bu organizasyon gerçekleştiriyoruz” dedi.


Etiket: mersin, haber, büyükşehir,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA