Kır Çiçekleri’nden başarı üstüne başarı

Tarih: 23 Nisan 2024 Salı 11:31

Büyükşehir Belediyesi’nin Kır Çiçekleri projesi kapsamında yetişen yetenekli kız çocukları, Okullar Arası Yıldızlar Kız/Erkek Ordu Türkiye Şampiyonası’ndan dereceler ile döndü.

Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde 4 yıl önce başlatılan ve özellikle kırsal kesimlerde yaşayan ve değişik spor branşlarında yetenekli kız çocuklarının seçildiği projede Kır Çiçekleri, il ve il dışında gerçekleştirdikleri mücadelelerle adlarından söz ettirmeye devam ediyor.Halter dalında yapılan şampiyonalarda isimlerinden söz ettiren Kır Çiçekleri’nin başarılı sporcuları, Ordu’da yapılan Okullar Arası Yıldızlar Kız/Erkek Türkiye Şampiyonası’ndanda dereceler ile döndü.

Ordu’da 18 Nisan’da yapılan Okullar Arası Yıldızlar Kız/Erkek Ordu Türkiye Şampiyonası’nda halter dalında yarışan Reyhan Opçin 49 kiloda Türkiye 3.’lüğünü elde etti. Opçin elde ettiği derece ile U15 Milli Takım Kampı’na seçildi. Aynı şampiyonada 71 kiloda yarışan Nesrin Başaran da Türkiye 3.’lüğünü elde etti.


Etiket: mersin, haber, büyükşehir,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA