Michaela Astro’dan Burcu Esmersoy’a tam destek

Tarih: 15 Mayıs 2024 Çarşamba 15:55

Ünlü astrolog Michaela Astro, geçtiğimiz günlerde açıklama yapan Burcu Esmersoy’a tam destek verdi.

Duruşu ve işindeki başarısıyla her daim adından bahis ettirmeyi başaran Burcu Esmersoy’un “Düğünden sonra üzerimizde bir ağırlık oluştu. Nazım'a elma sirkesiyle yıkanırsak geçer dedim. Üzerimizden aşağı elma sirkesini döktük ve geçti. Faydasını gördük'' açıklamasının çok doğru olduğunu ifade eden MichaelaAstro, sirkenin nazar dağıtma özelliğinin olduğunu vurguladı. Magazin dünyasının ünlüleri ekranlarda ve röportajlarında bir öğretici bilgi paylaşmalarının, sevenlerine de faydalı olacağını sözlerine ekledi. Ünlü astrolog ayrıca bütün danışanlarına Alıç sirkesi ile duş almalarını tavsiye ettiğini sözlerine eklerken “Alıç sirkesi negatif enerjiyi yok ederken, saçlara ve cilde çok faydalı hem nazardan korunun hem de güzelliğinizi koruyun” dedi. Ünlü astrolog yıldız hareketlerinin çok olduğu dönemlerde Alıç sirkesiyle duş ruhsal halinizi de dengeler vurgusunu yaptı.


Etiket: mersin, haber, michaela, astro


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA