image Murat SÖZERİ
ÜÇ YÜZ KIRK BİR...

Yazı Tarihi : 20.09.2021
 E-Mail : muratsozeri@hotmail.com.tr

 

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, bilindiği gibi geçtiğimiz günlerde Mersin'i ziyaret etti, inceleme ve açılışlara katıldı.
Mersin'de 3.2 milyar lira bedeli olan 341 (yazıyla üçyüzkırkbir) projenin kente kazandırıldığını dile getirdi.
Gerek açılış öncesinde gerekse sonrasında bu açılışı yapılan 341 projenin neler olduğunu bir türlü öğrenme şansına nail olamadık.
Hiçbir mecrada bu listeyi göremeyince insanın kafasında ister istemez şeytanlar dolaşmaya başlıyor. Acaba diyor, "Daha önce açılışı yapılanlar yeniden torbaya mı konuyor ya da yapımı devam edenlerin de mi açılışı yapılıyor?" Bunları niçin söylüyoruz? Çünkü geçmişte yaşanmış tecrübelerle sabit te ondan.
Geçmiş derken, yaşanmış bir anekdotu da paylaşarak ve şu açılışı yapılan projelerle ilgili makamının devam ettiğini de yineleyerek yazımızı noktalayalım.
Dönemin Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Mut'ta bir dizi temel atma törenine katılmıştı. Temel atma törenlerinden birisinin düzenlendiği Toplum Sağlığı Merkezi'nin temelinin atılacağı yere geldiğinde inşaatın neredeyse yarısının yapıldığını görünce, "İnşaat bitmiş, biz şimdi nerenin temelini atıyoruz" demişti. Yine de İnşaatın bir kenarına hazırlanan kalıba birkaç kürek harç atarak oradan ayrılmıştı.


 
  YORUMLAR
Gönderen : | Tarih : 2023-8-8 1 | Saat : 12:26:35
Yorum : Novyny

  YORUM YAZ
 
Adınız Soyadınız
 
Yorumunuz
 
 
  GÜNCEL
 
 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA