Çöp kovalı ayakkabı hırsızı, güvenlik kamerasına yakalandı

Tarih: 12 Haziran 2021 Cumartesi 14:15

Mersin’de bir binaya giren hırsız, çalacak bir şey bulamayınca bina sakinlerinin kapı önlerine bıraktığı ayakkabıları çöp kovasına doldurup çaldı.

Mersin'de yaşanan ilkçe olayda, bir apartmana giren hırsız, evlerin kapısındaki ayakkabıları eline geçirdiği çöp kovasına doldurup kaçtığı anlar, güvenlik kameralarına yansıdı. 
4 Haziran'da merkez Toroslar ilçesi, Hüseyin Okan Merzeci Mahallesi'ndeki bir sitede meydana gelen olayda, gece saatlerinde bir siteye gelen şüpheli, binanın sensörlü kapısını zorla açarak içeri girdi. Bir müddet bina içinde kalan şüpheli, 8 dairenin kapısındaki ayakkabıları bir çöp kovasına doldurup kaçtı. 
Hırsızlık anı güvenlik kameralarına yansırken, şüphelinin sakin tavırları dikkat çekti. Sabah ayakkabılarının olmadığını gören bina sakinlerinin şikayeti üzerine olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Etiket: mersin, hırsızlık, ayakkabı hırsızlığı,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA