Yenişehir Belediyesi, çocukların karne heyecanını paylaştı

Tarih: 19 Haziran 2021 Cumartesi 12:34

Mersin’de karne alan çocuklar, Yenişehir Belediyesi öncülüğünde düzenlenen etkinlikte eğlendi.

Yenişehir Belediyesi, Büyükşehir Belediyesi, Yenişehir Kent Konseyi ve Limonluk Mahalle Muhtarlığı ortaklığında düzenlenen etkinlikle, çocukların karne mutluluğuna ortak olundu.

Limonluk Mahallesinde bulunan Gazeteci İhsan - Nimet Tufan Parkı’nda düzenlenen etkinlikte; birbirinden eğlenceli oyunlar, palyaço gösterisi ve kahkaha yogası ile çocuklar uzun bir aradan sonra açık havada hep birlikte doyasıya eğlendi. Yenişehir Belediyesi tarafından hazırlanan ve Atatürk’ün hayatının 4D teknolojisiyle anlatıldığı interaktif kitap da çocuklara hediye edildi.

Korona virüsü nedeniyle uzun bir süredir arkadaşlarıyla birlikte vakit geçiremeyen çocuklar eğitici, öğretici ve eğlenceli etkinlikle eğlenme fırsatı yakaladı. Limonluk Mahalle Muhtarı Fatma Bezgin ve aileler etkinlik için Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit’e teşekkür ettiler.


Etiket: mersin, yenişehirbelediyesi, büyükşehirbelediyesi, yenişehirkentkonseyi,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA