Başkan Bozdoğan’dan muhtarlara, "Tarsus’a sahip çıkın" çağrısı

Tarih: 22 Haziran 2021 Salı 17:33

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, ilçedeki muhtarlarla bir araya geldi.

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Tarsus'a sahip çıkılması gerektiğini belirterek, "Benim tek terdim Tarsus'un ve gençlerimizin geleceğidir" dedi.

Başkan Bozdoğan, 82 Evler Mahalle muhtarı İsmet Altunkanat'ın ev sahipliğinde organize edilen etkinlikte, mahalle muhtarları ile buluştu. Hayata geçirilen ve geçirilmesi planlanan projelere ilişkin bilgiler veren Bozdoğan, "Ben geçmişin pisliğini temizlemek için belediye başkanı olmadım. Benim projelerim var ve bunları ciddi bir şekilde bu kente koymak zorundayım ama öyle bir duruma geldik ki, 35-40 yıldır yapılan yanlışlıkları, atılan imzaları ortadan kaldırmak için çaba gösteriyoruz" diye konuştu.

Hizmet savaşında yalnız bırakılmak istemediğini dile getiren Bozdoğan, "Bir tarafta kent meydanı var. İzin alabilmek için taklalar attık. Gittik Anıtlar Kurulu'ndan izin aldık. Biran önce Kent Meydanı'na kavuşsun diye. Siyasi olarak Tarsus’un ne kadar zayıf ve ne kadar yalnız olduğunu hepiniz bilin diye anlatıyorum. Sizlerden tek bir ricam var. Artık bir savaşı verirken bizi yapayalnız bırakmayın. Bu savaşı verirken yanımızda olun, bunun siyaseti yok. Sağı da yok, solu da yok.  Benim tek terdim Tarsus’un ve gençlerimizin geleceğidir" ifadelerini kullandı.


Etiket: mersin, tarsus, tarsusbelediyesi, halukbozdoğan,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA