Toroslar Belediyesi personeli aşılanıyor

Tarih: 22 Haziran 2021 Salı 17:39

Toroslar Belediyesi’nde çalışan personellerin aşılanmasına başlandı.

Mersin'de Toroslar Belediyesi personelleri, Sağlık Bakanlığı'nın 'Yerinde Aşı Uygulaması' kapsamında aşılarını oldu. Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, gereken hassasiyeti göstererek sıkıntılı sürecin başarıyla atlatılacağını söyledi.

Aşılama işlemi, Yunus Emre Kültür Merkezi'nde ilçe sağlık müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirildi. Hazırlanan formu doldurduktan sonra sıraya geçen belediye personelleri, tek tek aşılandı.

Türkiye'de aşı politikasının istikrarlı bir şekilde uygulandığının altını çizen Belediye Başkanı Yılmaz, Daha güzel günlere kavuşmak için tedbirlere uyalım. Bu sürecin de üstesinden hep birlikte geleceğiz. Covid-19 aşılaması hızla devam ederken, ilçe sağlık müdürlüğümüz ile birlikte belediyemizde personelimiz için aşı noktası oluşturduk. Aşı hakkı bulunan ve aşılarını henüz olmamış olan personelimizin aşılarını koordineli bir şekilde gerçekleştiriyoruz. Gereken hassasiyeti göstererek, bu süreci başarıyla atlatacağız" dedi.


Etiket: mersin, toroslar, toroslarbelediyesi, atsızafşınyılmaz, yerindeaşıuygulaması,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA