CZAL öğrencilerinden ME.Ü’ye ziyaret

Tarih: 25 Haziran 2021 Cuma 11:59

Cahit Zarifoğlu Anadolu Lisesi 9’üncü sınıf öğrencileri ödül olarak Mersin Üniversitesi’ni ziyaret etti.

Mersin'de TeknoFest ve TÜBİTAK projelerinde başarılı olan Cahit Zarifoğlu Anadolu Lisesi  (CZAL) 9'üncü sınıf öğrencileri ödül olarak Mersin Üniversitesi (ME.Ü )Genç Girişimci Uygulama ve Araştırma Merkezi'ni ziyaret etti. 
Mersin Üniversitesi Genç Girişimci Uygulama ve Araştırma Merkezi'ni ziyarete gelen Cahit Zarifoğlu Anadolu Lisesi Müdürü Ömer Yiğit, öğretmen ve öğrencilere etkinlik salonunda girişim fikirlerini nasıl geliştirebileceklerini çeşitli örnekler ve başarı hikayeleri ile anlattığı sunumunda Dr. Öğr. Üyesi Duygu Hıdıroğlu; öğrencilere kendilerine bir hedef belirlemelerini ve bu hedef doğrultusunda başarılı olmak için karşılarına çıkabilecek zorluklar karşısında pes etmeden çalışmalarına devam etmeleri gerektiğini ifade etti. 
Ziyarette Girişim Limanı Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Duygu Hıdıroğlu, merkezin imkanları ile ilgili öğrencilere detaylı bilgiler aktardı ve her türlü proje çalışmasında kendilerini destekleyeceğinin sözünü verdi.
Dr. Öğr. Üyesi Duygu Hıdıroğlu; Rektör Prof. Dr. Ahmet Çamsarı'nın vizyonu ve sosyal duyarlılığı sayesinde fayda odaklı faaliyetlerde, Genç Girişimci Merkezi olarak sadece üniversite öğrencilerine  değil, dış paydaşlara ile tüm girişimci adaylarına  ve her seviyede eğitim gören öğrencilere girişimlerinde ve projelerinde koşulsuz destek olmaya devam edeceklerini belirtti ve ziyareti organize eden başta Cahit Zarifoğlu Anadolu Lisesi Müdürü Ömer Yiğit'e ve öğretmenlerine gençlerin ufkunu açmada gösterdikleri gönüllü çabalarından dolayı merkez adına teşekkürlerini iletti.


Etiket: Cahit Zarifoğlu Anadolu Lisesi, Mersin Üniversitesi, öğrenci,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA