Devlet arazisinde uyuşturucu yetiştirmişler

Tarih: 5 Temmuz 2021 Pazartesi 10:26

Mersin’de orman arazisine kenevir eken 2 şüpheliden 1’i tutuklandı.

Mersin'de jandarmanın uyuşturucu operasyonunda, ormanlık arazide kenevir yetiştirdiği belirlenen 2 şüpheliden 1'i tutuklandı. Alanda ve evlerdeki aramalarda 784 kök kenevir ele geçirildi.

Merkez Mezitli ilçesinin kırsal mahallelerinden Fındıkpınarı'nda 2 kişinin orman arazisine kenevir dikip hasat ederek satışını gerçekleştirdiğini belirleyen İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, adrese baskın yaptı. Orman arazisi ile şüphelilerin evlerini arayan ekipler, 784 kök kenevir, 2 kilo 185 gram kubar esrar ile 1 av tüfeği ele geçirdi.

Gözaltına alınan ve sorgularının ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden biri 'uyuşturucu madde imali ve ticareti' suçundan tutuklanırken, diğeri ise tutuksuz yargılanmak üzere adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.


Etiket: mersin, mersinhaber, mersinekspres, mersinpost, mezitli, fındıkpınarı,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA