’Okullar Arası İngilizce Kitap Bilgi Yarışması’ sona erdi

Tarih: 9 Temmuz 2021 Cuma 16:49

Mersin’de düzenlenen ’Okullar Arası İngilizce Kitap Bilgi Yarışması’nda dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

Mezitli Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Mezitli Kent Konseyinin ortak düzenlediği ‘Okullar Arası İngilizce Kitap Bilgi Yarışması sona erdi. dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verildi. 

5-8 Temmuz tarihleri arasında İçel Anadolu Lisesi ev sahipliğinde düzenlenen yarışmada öğrenciler, yabancı dil yeteneklerini sergilemek için çaba sarf etti. Yeliz Özalp, Marziye Yılmaz, Kadriye Çoban, Şenay Mazlum, Ahmet Şahin ve Burcu Şanlı’nın jüri üyeliğini yaptığı yarışmada; Denizler Altında 20 Bin Fersah isimli kitabı İngilizce olarak okuyan öğrenciler yazılı sınava alındı. İlk 8 belirlendikten sonra ikinci elemeye tabi tutulan öğrencilerden ilk üç sırayı alanlar ödül kazandı.

Yarışmada, birinci Demir Uygur’a, Kızkalesi Barbarossa Otel'de ailesiyle birlikte bir gece konaklama, ikinci olan Larien Sankar’a Mezitli Belediyesi Mutlu Yaşam Köyü'nde ailesiyle birlikte bir gece konaklama ve üçüncü olan Orkan Tual Bingöl’e ise bisiklet hediye edildi. Yine yarışmaya katılan tüm çocuklara Mezitli Belediyesi tarafından kitap seti verildi.


Etiket: mersin, mezitli, mezitlibelediyesi,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA