BUNUN ADI VAHŞET! Köpeği bisiklete bağlayıp sürükledi

Tarih: 12 Temmuz 2021 Pazartesi 11:40

Mersin’de Suriyeli olduğu belirlenen bir kişi, elektrikli bisikletinin arkasına bağladığı köpeği kilometrelerce sürükledi.

Mersin'de Suriye uyruklu bir kişinin elektrikli bisikletinin arkasına bağladığı sokak köpeğini kilometrelerce sürüklemesi, bölgeden geçen bir vatandaş tarafından kaydedildi. İsminin Alali Aldıkkıl olduğu öğrenilen vicdansıza, bin 33 TL para cezası kesildi. 

Sabah saatlerinde merkez Toroslar ilçesi Yalınayak Mahallesi otoban yan bağlantı yolunda otomobiliyle seyreden sürücü, bir kişinin elektrikli bisikletin arkasına bağladığı sokak köpeğini sürüklediğini gördü. Hemen telefonuna sarılarak o anları kaydeden sürücü, durumu polis ekiplerine bildirdi.

Çalışma sonucu o vicdansızın Suriye uyruklu Alali Aldıkkıl olduğu öğrenen polis ekipleri, şahsa '5199 Sayılı Hayvanları Koruma Kanunu'na göre hayvana eziyet etmekten bin 33 TL para cezası kesti.

Feci şekilde yaralandığı tespit edilen sokak köpeği ise Büyükşehir Belediyesi Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde tedavi altına alındı. 

 


Etiket: mersin, hayvanaşiddet, suriyeli,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA