Eski sevgilisinin uygunsuz görüntülerini, arkadaşlarına izletmiş

Tarih: 12 Temmuz 2021 Pazartesi 18:06

Eski sevgilisinin özel görüntülerini kullanarak şantaj yaptığı iddia edilen H.G.’nin yargılanmasına devam edildi.

Mersin'in Erdemli ilçesinde, eski kız arkadaşı N.P.'nin (18) uygunsuz görüntülerini sosyal medyada paylaştığı ileri sürülen H.G. (23) ile ona yardım ettiği iddia edilen M.K.'nın (24) yargılanmasına devam edildi. Duruşmada tanık olarak dinlenen F.Ş., görüntülerin kendisine de izletildiğini anlattı.

İddiaya göre; kız arkadaşı N.P.'nin telefon kamerası ile çektiği uygunsuz görüntülerini kullanarak genç kıza şantaj yapan H.G., bir müddet sonra söz görüntüleri sosyal medyada paylaştı. Üniversite öğrencisi kız da geçen yıl Haziran ayında savcılığa giderek suç duyurusunda bulundu. Soruşturma kapsamında H.G. ve arkadaşı M.K. hakkında, Mersin 21'inci Asliye Ceza Mahkemesi'nde 'müstehcenlik' suçundan dava açıldı. 

Davanın 3'üncü duruşması bugün görüldü. Mahkemeye tutuksuz yargılanan sanıklar H.G. ve M.K. katılmazken, salonda mağdur N.P., tarafların avukatları ile tanık F.Ş. yer aldı. 

Duruşmada dinlenen F.Ş., 2019 Aralık'ında bir mekanda otururken, arkadaşı H.G.'nin söz konusu videoyu kendisine izlettiğini söyledi. 

Davaya ilişkin mütalaasını okuyan savcı, zanlıların 'müstehcenlik' suçundan 6 aydan 2 yıla kadar hapsini isterken, mahkeme heyeti avukatların ek süre istemesi üzerine duruşmayı ileri bir tarihe erteledi. 


Etiket: mersin, şantaj, kadınaşiddet,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA