Denize düşen şahıs, teknenin pervanesine çarparak öldü

Tarih: 25 Temmuz 2021 Pazar 13:43

Silifke’de, tekneyle denize açılan iki kardeşten dengesini kaybederek suya düşen Mehmet Nuri Bıçaklar, teknenin pervanesine çarparak hayatını kaybetti.

İlçeye bağlı Tisan koyunda yazlıkta bulanan Mehmet Nuri Bıçaklar, kardeşi Taner Bıçaklar ile birlikte kendisine ait tekneyle denize açıldı. Dengesini kaybederek denize düşen Mehmet Nuri Bıçaklar, çalışır durumdaki pervanenin çarpması sonucu ağır yaralandı. Aynı teknedeki Taner Bıçaklar da kardeşini kurtarmak için denize atladı. İki kardeş, bu sırada oradan geçen başka bir teknedekiler tarafından denizden çıkarıldı. Karaya çıkarıldıktan sonra ihbar üzerine gelen sağlık ekiplerince Silifke Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Mehmet Nuri Bıçaklar, burada yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Etiket: mersin, haber, tekne


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA