Allah belanı versin... Tecavüz edip cesedini parçalamış...

Tarih: 2 Ağustos 2021 Pazartesi 14:52

Antalya’da 5 gündür kayıp olan 21 yaşındaki üniversite öğrencisi Azra Gülendam Haytaoğlu’nun cansız bedenine ulaşıldı.

Antalya'da ailesinin 5 gündür haber alamadığı üniversite öğrencisi Azra Gülendam Haytaoğlu'nun tecavüz edildikten sonra boğularak öldürüldüğü, cesedinin ise 5 parçaya ayrılarak ormanlık alana gömüldüğü ortaya çıktı. Katil zanlısı emlakçı Mustafa Murat Ayhan'ın (48) ifadeleri kan dondurdu. 

28 Temmuz'da Covid-19 testinin pozitif çıkması üzerine ailesiyle tartışan Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü öğrencisi Azra, hava almak için evden ayrıldı. Kardeşinin akşam eve dönmemesi üzerine telaşlanan abla Ezgi Haytaoğlu, telefonla Azra'yı aradı. Kendisi gibi covid pozitif bir kişiyle kafede oturduğunu söyleyen Azra'dan bir daha haber alınamadı. 

Polise yapılan kayıp başvurusunun ardından Azra'yı bulmak için çalışma başlatıldı. Genç kızın son telefon görüşmesini emlakçı Mustafa Murat Ayhan ile yaptığını tespit eden polis, şüpheliyi gözaltına aldı. Emniyetteki sorgusunda, "Önceden tanışmıştık, birlikte yemek yedik. Kendisinden haberim yok" diyen Ayhan'ı serbest bıraktı ancak takibini sürdürdü.

'ÖLDÜRDÜM, ORMANA GÖMDÜM'
MOBESE ve güvenlik kameralarının incelenmesiyle Ayhan'ın Konyaaltı'ndaki evinden valizle çıktığını saptayan ekipler, şüpheliyi yakalayıp çapraz sorguya aldı. Yaşananları tek tek anlatan Ayhan, genç kıza cinsel saldırıda bulunmasının ardından cinayeti işlediğini itiraf ederek, "28 Temmuz'da beni aradı. Evde yemek yiyip alkol aldık. Tartışma çıkınca boğarak öldürdüm. Banyoda 5 parçaya ayırdığım cesedi valize koydum, Kepez Varsak'taki ormana gömdüm" dedi. 

Gömüldüğü yerden çıkarılan ceset parçaları, otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Azra'nın kafatası ve sol kalçasını bulamayan polis, arama çalışmalarını sürdürüyor. 


Etiket: mersin, antalya, azragülendamhaytaoğlu, mustafamuratayhan,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA