Tarsus Belediyesi öğrencilerin yanında

Tarih: 3 Ağustos 2021 Salı 10:57

Tarsus Belediyesi’nin üniversite öğrencilerine yönelik ücretsiz tercih hizmeti, 5 Ağustos’ta başlayacak.

Tarsus Belediyesi, üniversiteye başlayacak olan öğrenciler için ücretsiz tercih danışmanlığı hizmetini başlattı. Uzmanlar, öğrencilerin hayallerindeki üniversiteye girebilmeleri için doğru tercih yapmalarına yardımcı olacak.

'Senin Tercihin Senin Geleceğin' sloganıyla başlatılan ücretsiz hizmeti, Mehmet Bal Sergi Salonu'nda sunulacak. Sınavı kazanmanın sevinci ile iyi bir tercih yaparak hayallerindeki üniversiteye girmek isteyen adaylar, puan bilgileri ve gelecek hedefleri hakkında uzmanlardan fikir alıyor. Uzmanlar, öğrencilerin aldıkları puana göre geniş bir liste hazırlıyor. Öğrencilere alternatif liste de hazırlayan rehber öğretmenler, adayların hedefleri ile örtüşen benzer mesleklerle ilgili tavsiyelerde de bulunuyor.

5 Ağustos’ta başlayıp, 13 Ağustos’a kadar sürecek olan tercih günlerinde uzman danışmanlar, 08.00 ile 17.00 saatleri arasında öğrencilere danışmalık hizmeti sunacak.

Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, öğrencilerin en doğru tercihi yapmalarında onlara yardımcı olmayı hedeflediklerini ve onlar için ellerinden gelen desteği her zaman sağlayacaklarını söyledi.


Etiket: mersin, tarsus, tarsusbelediyesi, halukbozdoğan,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA