Çocuklar evde, sütler kapıda

Tarih: 28 Aralık 2020 Pazartesi 13:37

1,5 milyon paket sütü öğrencilerle buluşturmayı hedefleyen Mersin Büyükşehir Belediyesi, pandemi nedeniyle evde kalan çocuklara sütleri ulaştırıyor

Süt Senin Gurur Mersin’in projesi kapsamında 2020-2021 eğitim-öğretim yılında 1,5 milyon paket sütü öğrencilerle buluşturmayı hedefleyen Mersin Büyükşehir Belediyesi, pandemi nedeniyle evde kalan çocuklara sütleri ulaştırıyor. Bu kapsamda dağıtımlar 13 ilçenin tamamında eş zamanlı olarak başladı. Büyükşehir ekipleri, tek tek evlerin kapısını çalarak, çocukları sütle buluşturdu.

Süt dağıtımından hem vatandaşlar hem de evdeki çocuklar memnun. Karaduvar Mahallesi sakinlerinden Çiğdem Yeşilova, “Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Vahap Seçer sağ olsun okullarımıza sütü veriyordu. Şu anda okullar kapalı olduğu için evlerimize kadar gönderiyor” diye konuştu. Erdemli İlçesi Kargıpınarı Mahallesi’nden Zarife Ağırlık da “Bu proje çok güzel bir şey. Yani çocukları sevindirmesi çok güzel. 2 süt mesela ama çok büyük bir sevgi” dedi.


Etiket: Mersin, Süt, Vahap Seçer,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA