Akşener’den kurtuluş günü mesajı

Tarih: 2 Ocak 2021 Cumartesi 17:22

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Mersin’in düşman işgalinden kurtuluşunun 99’ncü yıl dönümü nedeni ile bir video mesaj yayınladı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Mersin’in düşman işgalinden kurtuluşunun 99’ncü yıl dönümü nedeni ile bir video mesaj yayınladı.

Meral Akşener, yayınladığı video mesajında, "Değerli Mersinli hemşerilerim, 99 yıl önce bugün istiklal ateşinin bir kıvılcımı da Mersin’den çakıldı. 03 Ocak 1922 tarihi yokluk içinde, dermansız ama vatan sevdası kuşanmış Türk milleti Toroslar eteğindeki istiklal mührüdür. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün o koca yürekli bozkurtun meşhur sözü hep kalbimdedir. ‘Efendiler Toroslar’a bakınız, tek bir Yörük çadırı ayaktaysa ve bacası tütüyorsa hala umut var demektir' bu söz her hangi bir söz değildir. Bu Mersin’in, Toroslar’ın istiklal sevdasının veciz bir tarifidir. Selam olsun o Yörük çadırlarına, selam olsun tüten o bacalara, selam olsun Toroslar’ın çocuklarına, selam olsun kalpleri 99 yıl sonra aynı istiklal sevdası ile çarpanlara. Mersin’imizin kurtuluş günün selamlıyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ecdadımızın önünde saygı ile eğiliyorum" dedi.

 


Etiket: Meral Akşener, 3 Ocak, Mersin


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA