Sevilen doktor Covid-19’a yenildi

Tarih: 3 Ocak 2021 Pazar 16:18

Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Doğan Yıldırım koronavirüs (Covid-19) nedeni ile yaşamını yitirdi.

Mersin’de uzun yıllar sağlık sektöründe şifa dağıtan kentin sevilen simalarından Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Doğan Yıldırım koronavirüs (Covid-19) nedeni ile yaşamını yitirdi.

Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Doğan Yıldırım, geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalandı. Yapılan testinin pozitif çıkmasının ardından tedaviye alınan Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Doğan Yıldırım, hayatını kaybetti.

Mersin Tabip Odası Başkanı Mehmet Antmen, sosyal medya hesaplarından yaptığı duyuruda, " Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Doğan Yıldırım’ı COVİD-19 onu da aldı aramızdan. Ailesine ve Tıp camiasına başsağlığı diliyoruz" dedi.


Dr. Doğan Yıldırım kimdir?

1946 Kıbrıs-Gönendere doğdu. İlk ve Ortaokulu Gönendere de okudu. 1963 yılında Lefkoşa Türk Erkek Lisesi’nden mezun olmasının ardından İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne girdi. 1964-1966 yılları arasında İstanbul Erenköy’de buldu. 1971 yılında Tıp Doktoru,1976 yılında Genel Cerrahi Uzmanı oldu. Evli ve iki çocuk babası olan Yıldırım, 1985 yılında KTKD Mersin Şubesi Kurucu Başkan Yardımcısı olarak, daha sonra da Başkan olarak görev yaptı. 2015 Olağan Genel Kuruluna seçilerek Denetim Kurulu Başkanı olarak görev yaptı.


Etiket: Mersin, covid-19, koronavirüs, Dr. Doğan Yıldırım,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA