TCF Başkanından sağlık çalışanlarına teşekkür

Tarih: 6 Ocak 2021 Çarşamba 12:14

Türkiye Cimnastik Federasyon Başkanı Suat Çelen, Avrupa Artistik Cimnastik Şampiyonası sonrasında özveri ile görev yapan sağlık çalışanlarına teşekkür etti.

 

Mersin'de 04-21 Aralık tarihleri arasında, başarıyla organize edilen Avrupa Artistik Cimnastik Şampiyonası sonrasında Türkiye Cimnastik Federasyon Başkanı Suat Çelen’den, Mersin İl Sağlık Müdürlüğüne teşekkür mesajı geldi.
Türkiye Cimnastik Federasyon Başkanı Çelen gönderdiği mesajda, pandemi döneminde başarıyla organize edilen şampiyonanın tüm dünyanın takdirini kazandığını; sporcuların kazandıkları başarıyla İstiklal Marşı eşliğinde Türk bayrağının dalgalanmasının gururunu Türkiye'ye yaşattıkları ifadelerine yer verdi. Mesajın devamında; organizasyonun en kritik aşaması olan Kovid-19 testleri ve sporculara sunulan sağlık hizmetleriyle sürece katkı sağlayan sağlık çalışanlarına şahsı ve federasyonu adına teşekkürlerini sunduğunu belirtti.
Teşekkür mektubu sebebiyle memnuniyetini dile getiren Mersin İl Sağlık Müdürü Dr.Sinan Bahçacı "Bizde Mersin İl Sağlık Müdürlüğü ve sağlık çalışanları olarak Jimnastik Federasyonuna ve şampiyon sporcularımıza bize yaşattıkları gururdan dolayı teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz" dedi.


Etiket: Türkiye Cimnastik Federasyonu, Başkan Suat Çelen, Mersin,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA