Ev sahiplerinin korkulu rüyası JASAT’tan kaçamadı

Tarih: 8 Ocak 2021 Cuma 14:37

28 evden hırsızlık yapan ev sahiplerinin korkulu rüyası azılı hırsızı yakalayarak adalete teslim edildi

Mersin'de Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT), 28 evden hırsızlık yapan ev sahiplerinin korkulu rüyası azılı hırsızı yakalayarak adalete teslim etti.

Mersin İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT), faili meçhul olayları aydınlatmaya devam ediyor. JASAT, meydana gelen faili meçhul olayların aydınlatılması, şüphelilerin tespiti ve yakalanması amacıyla 2 ay süreyle yaptığı araştırmalar sonucunda, 2015-2017 yılları arasında meydana gelen olayları ile ilgili olarak bir şüpheliyi belirledi. Şüphelinin alınan parmak izi veri tabanında bulunan ve faali meçhul olaylarda olay mahallinde elde edilen parmak izleri ile kıyaslanınca 6 ayrı evden hırsızlık olayına karıştığı ortaya çıktı.

Bunun üzerine Jandarma Suç Araştırma Timince yapılan operasyon ile şüpheli evinde yakalanarak gözaltına alındı.  Şüpheli, Jandarmadaki ifadesinde parmak izleri ile uyuşan 6 evden hırsızlık olayını kendisi ve suç ortağı olan başka biri ile birlikte gerçekleştirdiğini, ayrıca 22 evden hırsızlık olayını daha kendisi ve ismini verdiği suç ortağının gerçekleştirdiğini itiraf etti.
Suç ortağı hakkında yapılan araştırmada ise halen hırsızlık suçundan halen tutuklu olarak cezaevinde olduğu ortaya çıktı. Olayla ilgili yakalanan şüpheli sevk edildiği mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 


Etiket: Mersin, Jandarma, operasyon, hırsızlık,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA