Bir hekim daha hayatını kaybetti

Tarih: 15 Ocak 2021 Cuma 13:57

Diş Hekimi Nedret Yılmaz, Covid-19 nedeni ile hayatını kaybetti.

Mersin'de birçok sivil toplum kuruluşunda görev alarak sosyal sorumluluk projelerine öncülük eden Diş Hekimi Nedret Yılmaz, Covid-19 nedeni ile hayatını kaybetti.

Geçtiğimiz günlerde koronavirüs salgınına (Covid-19) yakalanan Diş Hekimi Nedret Yılmaz tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. 68 yaşındaki 2 çocuk annesi Diş Hekimi Nedret Yılmaz'ın hayatını kaybettiğini duyulması ailesi, yakınları ve sivil toplum örgütü yöneticilerini yasa boğdu.

Türk Kadınlar Birliği yönetiminde olan Diş Hekimi Nedret Yılmaz, bir dönem Lions U-118 Genel Yönetmenliği görevini de yapmıştı.

Bu arada, Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak da, sosyal medya hesabından yayınladığı mesajında, "Mersin’de görev yapan değerli Diş Hekimi Nedret Yılmaz’ı Covid-19 nedeniyle kaybettiğimizi öğrendim. Bir hekimimizi daha Koronavirüs nedeniyle kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyim. Merhum hekimimize Allah’tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve tüm sağlık camiasına başsağlığı dilerim" dedi.


Etiket: Nedret Yılmaz, Covid-19, koronavirüs, Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA