MESKİ, Tarsus’ta içmesuyu hattı yapım işine devam ediyor

Tarih: 10 Temmuz 2022 Pazar 10:43

MESKİ, Tarsus İlçesi’ne bağlı Doğu Ova Çiçekli Grubu Mahalleleri İçme Suyu İsale, Terfi ve Şebeke Hattı Yapım İşi’ne devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, Tarsus İlçesi, Doğu Ova Çiçekli Grubu Mahalleleri İçme Suyu İsale, Terfi ve Şebeke Hattı Yapım İşi’ne devam ediyor.

MESKİ’nin, yatırım tutarı 21 milyon 532 bin lira olan Tarsus İlçesi’ne bağlı Doğu Ova Çiçekli Grubu Mahalleleri İçme Suyu İsale, Terfi ve Şebeke Hattı Yapım İşi kapsamında; yaklaşık 38 kilometre muhtelif çaplarda içmesuyu hattı döşenmesi planlanıyor.

MESKİ, Yenice ile Çiçekli arasında bozulan grup yollarının tamiratları için öncelikli olarak Kargılı ile Çiçekli Mahalleleri arasındaki içmesuyu isale hattının döşeme işlemlerine de hız veriyor. MESKİ çalışmalarının tamamlanmasıyla Çiçekli, Kargılı, Karsavuran, Verimli, Simithacılı, Karaçerçili ve Çağbaşı Mahalleleri’nde yaşayan vatandaşların içmesuyu ihtiyaçları karşılanacak.


Etiket: mersin, haber, büyükşehir,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA