Erdemli’de 7/24 temizlik hizmeti

Tarih: 16 Temmuz 2022 Cumartesi 14:31

Erdemli Belediyesi ekipleri, bayram tatili nedeniyle yoğunluğun arttığı bölgede temizlik çalışmalarını sürdürüyor.

Erdemli Belediyesi ekipleri, ilçede temizlik sorununun yaşanmaması için 7/24 hizmet veriyor. Yürütülen çalışmalar kapsamında ekipler, sera ve bahçe aralarında biriken ve yol kenarlarına bırakılan otları temizliyor, çöpleri topluyor, çöplerden kaynaklanan kirliliğe karşı kötü koku ve bakterileri dezenfeksiyon ve haşere ilaçlama yapıyor.

Temizlik işleri ekipleri, bayram ve yaz tatili sebebiyle artan nüfusun hizmet ihtiyacını karşılamak için tam kapasite çalışıyor. Ekipler, halkın sağlığını doğrudan ilgilendiren temizlik konusunda, sıfır rakımından Torosların zirvesine kadar titizlikle görevlerini yerine getiriyor.

Ekipleri özverili çalışması ise vatandaşlar tarafından takdir ediliyor. Erdemli Belediyesi ekiplerinin çalışmalarından memnun olduğunu ifade eden Ali Uysal, “Bu yaz gününde bu sıcakta, yağmur demeden, çamur demeden ekipler komple çalışıyor tertemiz bir hizmet. Daha güzel bir Erdemli için ekiplere çok çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.


Etiket: mersin, haber, erdemli, belediye


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA