Vali Pehlivan, sağlık çalışanlarıyla bir araya geldi

Tarih: 9 Aralık 2022 Cuma 11:30

Vali Ali Hamza Pehlivan, Mersin Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık çalışanları ile bir araya geldi,toplantı gerçekleştirdi.

Toroslar Kaymakamı İbrahim Çenet, İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Emrah CEVİZ, Mersin Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Bahar Aydınlı, Başhekim Yardımcıları, doktorlar ve sağlık çalışanları tarafından idari bina önünde karşılanan Vali Pehlivan, beraberindekiler ile birlikte konferans salonuna geçerek bir toplantı gerçekleştirdi.

Sağlık hizmetlerinin 7-24 esasına göre kesintisiz devam eden çok önemli bir kamu hizmet alanı olduğunu ifade eden Vali Pehlivan, “Şehir Hastanemiz Mersin'de göreve başladığım ilk hafta ziyaret ettiğim kurumlarımızdan bir tanesiydi. Önceki ziyaretimizde de hem Sağlık Müdürümüz hem Başhekimimiz ve ilgili arkadaşlarla toplantılar yapmıştık. Belli başlı birimleri de gene yerinde görme imkanımız olmuştu. Elbette ki sağlık hizmetlerimizi yakinen takip ediyoruz. Gittiğimiz ilçelerde gerek merkez ilçelerimizde gerek diğer ilçelerimizde sağlık kuruluşlarını ziyaret ediyoruz. Tabii bu ziyaretler vesilesiyle de sağlık çalışanlarımızla, doktorlarımızla, hemşirelerimizle diğer yardımcı personelimizle, bütün personelimizle birebir görüşme imkanımız da oluyor. Bugün belli bir süredir yapmayı düşündüğümüz bir toplantıyı hastanemizde sizlerle birlikte gerçekleştirmek istedik. Aslında toplantıdan ziyade böyle bir hasbihal, karşılıklı bir değerlendirme sohbeti yapmak istiyoruz. Tabii ben de arzu ediyoruz binlerce çalışanımızın hepsiyle görüşebilelim hasbihal edebilelim. Zaman içerisinde gruplar halinde inşallah onu da yaparız. Bugün karşılıklı görüş, duygu ve bilgi alışverişi yapmak üzere buradayız. Ben sözlerime sizlere teşekkürle başlamak istiyorum. Sağlık, kamu hizmetleri içinde adından da anlaşılacağı üzere en hayati başlıklarımızdan birisi. Çünkü iştigal ettiğiniz konu insan, insanın sağlığı. Sağlıklı yaşamı sürdürülebilir kılmak. Öncelikle böylesi hassas bir konuda vermekte olduğumuz hizmetlerden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Şahsınızda burada bulunmayan binlerce hem hastane bünyesinde hem diğer sağlık kuruluşları bünyesinde görev yapan bütün sağlık camiamızın mensuplarına da hem Mersinli hemşehrilerimiz hem devletimiz adına teşekkür ediyorum. teşekkür ediyorum.”

Görüşme, toplantıya katılan sağlık çalışanlarının duygu, düşünce ve sorunlarını dile getirmesi ve bunlara ilişkin yanıtların verilerek değerlendirmeler yapılmasının ardından sona erdi.

Toplantı sonrasında Vali Pehlivan, Başhekimliğe geçti, Mersin Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Bahar Aydınlı’dan hastane ve sağlık hizmetleri ile ilgili bilgiler aldı.


Etiket: mersin, haber, vali, Ali, Hamza, Pehlivan


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA