Başkan Özyiğit, özel çocukları sünnet düğünlerinde de yalnız bırakmadı

Tarih: 14 Aralık 2022 Çarşamba 12:06

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Yenişehir Belediyesi ve Otistik Çocukları Yaşatma ve Kazanma Derneği iş birliğiyle düzenlenen özel çocukların sünnet düğününe katıldı.

Yenişehir Belediyesi özel çocukların her anında yanında olmaya devam ediyor. Yenişehir Belediyesi ve Otistik Çocukları Yaşatma ve Kazanma Derneği özel çocuklar için sünnet düğünü düzenledi.Düğün törenine Yenişehir Kaymakamı Nevzat Şengök, Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Otistik Çocukları Yaşatma ve Kazanma Derneği Başkanı Nazmiye Yaman, meclis üyeleri, özel çocuklar ve aileleri katıldı.Çocuğunu sünnet ettirmiş fakat düğün töreni düzenleyemeyen aileler ve çocukları için gerçekleştirilen etkinlikte özel çocukların mutlulukları gözlerinden okundu.

 Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Yenişehir Belediyesi Akademi’de devam eden 0-6 Yaş Gelişim Değerlendirme Uygulaması’nın önemine değindi. Başkan Özyiğit “Yenişehir Belediyesi Akademi’de yaptığımız gelişim değerlendirme uygulamalarıyla, çocuklarımızın olası gelişimsel problemlerini erken yaşlarda tespit etmeye çalışıyoruz. 2 bine yakın çocuğumuzu bu uygulamalarımıza tabi tuttuk. Ve iki yıllık süreçte gelişimsel problemi tespit edilen birçok çocuğumuzu da yaşıtlarıyla aynı seviyeye getirdik. “ şeklinde konuştu.Başkan Özyiğit,  Yenişehir Belediyesinin büyük bir aile olduğunu söyleyerek “Bu yükün ağır bir yük olduğunu biliyoruz. Ama biz büyük bir aileyiz ve büyük ailenin sorumluluğunu ortaklaşa üstlenip beraber yüklenmeliyiz. Ben Yenişehir Belediye Başkanı olarak onların her zaman yanındayım. Bu zorlukları birlikte aşma noktasında gerekeni yapacağız. Bugüne kadar yaptıklarımız ve bundan sonra yapacağımız her işle özel çocuklarımızın yanında olacağız.” dedi.


Etiket: mersin, haber, yenişehir, abdullah, özyiğit


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA