İbadethaneler pırıl pırıl yapıyor

Tarih: 19 Aralık 2022 Pazartesi 10:05

Mersin’de, vatandaşların temiz bir ortamda ibadetlerini sürdürebilmeleri için kent genelindeki ibadethaneler düzenli olarak temizleniyor.

Belediye ekipleri, toplum sağlığını gözeterek yaptığı çalışmaları hız kesmeden sürdürüyor. Ekipler, 13 ilçede yer alan ibadethanelerin tamamında rutin olarak gerçekleştirdiği temizliklere devam ediyor. Vatandaşların sağlıklı bir ortamda ibadetlerini yapabilmeleri için titizlikle çalışan ekipler, program dahilinde belirlenen günlerde ibadethane temizliğini gerçekleştiriyor. Ekipler, temizlik kapsamında ibadethane halılarını yıkayıp süpürüyor, ardından dezenfekte işlemini gerçekleştirip ibadethanelerin mis gibi kokması için gül suyu sıkarak temizliği sonlandırıyor.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Zülküf Aktürk, “Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı olarak vermiş olduğumuz defin hizmetinden sonra ibadethanelerle ilgili olarak 13 ilçemiz dâhil olmak üzere kamu kurum, cemevi, kiliselerimiz ve camilerimize hizmet vermekteyiz” dedi.Özellikle pandemi sonrası dezenfekte işlemlerini sıklaştırdıklarını belirten Aktürk, “Makinelerimizi, ekiplerimizi güçlendirdik, 13 ilçe dahil olmak üzere 7/24 hizmet vermekteyiz. Özellikle vatandaşlarımız gerek web adresimizden gerek 185’ten geri dönüşleri çok olumlu bir şekilde yapıyor ve onlar olumlu döndükçe biz çok daha fazla çalışıyoruz” şeklinde konuştu.


Etiket: mersin, haber, büyükşehir,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA