’Halkkent Sosyal Yaşam Merkezi’ açıldı

Tarih: 23 Aralık 2022 Cuma 12:33

Mersin’de 20 bin nüfuslu Halkkent Mahallesi’ne kazandırılan çok amaçlı Sosyal Yaşam Merkezi hizmete açıldı.

Halkkent Sosyal Yaşam Merkezi’nin açılışına yüzlerce Mersinli katılım sağladı. Vatandaşlar tarafından büyük beğeni alan merkezin içerisinde kreş, dershane, mesleki eğitim, emekli evi, okuma salonu ve taziye evi yer alıyor.

Açılışı yapılan merkez, öğrencisinden emeklisine, iş arayıp istihdamda yer almak isteyen vatandaşlardan minik kreş öğrencilerine, farklı alanlarda verilen kurslarla kendisini geliştirip meslek edinmek isteyen Mersinlilerden çocuklarını Kurs Merkezi’ne gönderen velilere kadar, toplumun tüm kesiminin takdirini topluyor. Özellikle öğrenciler, güler yüzle hizmet aldıklarını ve çok güzel bir eğitim gördüklerini ifade ederlerken, kursiyerler kursların ücretsiz olmasının öneminden bahsetti. Veliler de merkezin güvenilir olmasından dolayı yaşadıkları mutluluğu aktardı.


Etiket: mersin, haber, büyükşehir,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA