’Mobil Kuaför’ aracı kırsal mahallelerin hizmetinde

Tarih: 4 Ocak 2023 Çarşamba 11:14

Mersin’de yürütülen ’Mobil Kuaför’ hizmeti, kırsalda yer alan vatandaşlara ulaşmayı sürdürüyor.

'Yar Saçların Lüle Lüle' sloganıyla yol alan Mobil Kuaför aracı, Tarsus’a bağlı kırsal mahallelerden Çiriştepe’ye de uğradı. Kadınlar ve erkekler için ayrı ayrı bölümleri bulunan araçta, usta berber ve kuaförleri, her yaş grubundan kadın veya erkeğin saç kesimlerini gerçekleştiriyor.

Saç kesiminin yanı sıra, vatandaşların talepleri doğrultusunda saç boyası, tıraş, cilt bakımı, el ve ayak tırnak bakımı yapılan Mobil Kuaför araçları, berber veya kuaför olmayan yerleşim yerlerinde verdiği hizmetle, maddi yönden de vatandaşları büyük bir yükten kurtarıyor.

Vatandaşların ayağına kadar giderek hizmet veren Mobil Kuaför aracı, Tarsus’a bağlı Çiriştepe Mahallesi’nde de ilgi gördü. Bugüne kadar kent genelinde birçok kırsal mahalleye giden ve hijyen kurallarına azami özen gösterilerek işlemlerin yapıldığı Mobil Kuaför aracının hizmetlerinden faydalanan vatandaşlara, ayrıca temizlik kitleri de hediye ediliyor.


Etiket: mersin, haber, büyükşehir,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA